AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek çok rahat bir nefes alacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, hayatının bir anda renkleneceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Size karşı gelecek kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulur.

Kahve falında ayak üstüne düşmek variyetinin her geçen gün artacağına, maddi sorumluluklarının artacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dört ayak üstüne düşmek Allah’ın inayetini kazanacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek hataların telafi edileceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ayakların üstüne düşmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir