AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek

Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek

Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine delalettir.

Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında ayakların üstüne düşmek fal sahibinin de çok mutlu olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dört ayak üstüne düşmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ayak üstüne düşmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir