AnaSayfa / Genel / Kahve falında donu ters giymek

Kahve falında donu ters giymek

Kahve falında donu ters giymek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, masa başı bir işe girileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına tabir olunur.

Kahve falında donu ters giymek gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında donu ters giymek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında paçalı don giymek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeni don giymek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında siyah don giymek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa don giymek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının donunu giymek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı don giydiğini görmek fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz don giymek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir