AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni don giymek

Kahve falında yeni don giymek

Kahve falında yeni don giymek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerin bir anda azalacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, zorlukların giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni don giymek gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında yeni don giymek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni don görmek maddi anlamda zarar edeceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında donu ters giymek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz don giymek iç dünyanızın sakinleşeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında don giydirmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı don giydiğini görmek kurtuluşu yakalayacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah don giymek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kısa don giymek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir