AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa don giymek

Kahve falında kısa don giymek

Kahve falında kısa don giymek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, güçten düşeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa don giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardımcı olarak bazı konularda tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında kısa don giymek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kısa don görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz don giymek işlerin sürekli artacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının donunu giymek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Kahve falında yeni don giymek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donu ters giymek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paçalı don giymek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı don giydiğini görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir