AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının donunu giymek

Kahve falında başkasının donunu giymek

Kahve falında başkasının donunu giymek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, borçlarının kalmayacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının donunu giymek gördüyseniz:

  • Psikolojik açıdan stresli hissedebilirsiniz veya bazı olaylardaki karışıklıklar ya da sis perdesi nedeniyle kafanız karışabilir.

Kahve falında kırmızı don giydiğini görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında siyah don giymek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında donu ters giymek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni don giymek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz don giymek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının donunu giymek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa don giymek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında paçalı don giymek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir