AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı don giydiğini görmek

Kahve falında kırmızı don giydiğini görmek

Kahve falında kırmızı don giydiğini görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı don giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar sorun yaratmaya başlıyorsa, şu an tepki vermemekle birlikte, çıkış kapısının yolunu bulmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kırmızı don giydiğini görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine yorulur.

Kahve falında donmuş kırmızı et görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah don giymek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, sorumlu tutacağına işaret eder.

Kahve falında kısa don giymek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının donunu giymek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında yeni don giymek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında don giydirmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz don giymek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir