AnaSayfa / Genel / Kahve falında paçalı don giymek

Kahve falında paçalı don giymek

Kahve falında paçalı don giymek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, örnek insan olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paçalı don giymek gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında paçalı don giymek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalettir.

Kahve falında paçalı don görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek elindekileri de alıp götüreceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işarettir.

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine delalet eder.

Kahve falında paçalı horoz görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paçalarının ıslandığını görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında paçaları çamurlu görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında paçalarının yandığını görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çalışmaları kötüleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir