AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz don giymek

Kahve falında beyaz don giymek

Kahve falında beyaz don giymek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz don giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya başka birisi sizi ani kararlar almak zorunda bırakabilir.

Kahve falında beyaz don giymek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının donunu giymek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı don giydiğini görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni don giymek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine yorulur.

Kahve falında siyah don giymek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına inanılır.

Kahve falında donu ters giymek daha rahat para kazanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında don giydirmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa don giymek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir