AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah don giymek

Kahve falında siyah don giymek

Kahve falında siyah don giymek herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, işinin yoluna gireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah don giymek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında siyah don giymek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine yorulur.

Kahve falında siyah don görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kısa don giymek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, zorlukların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında don giydirmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı don giydiğini görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni don giymek işlerdeki karın artacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının donunu giymek her geçen gün sorunların artacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz don giymek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir