AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş yumurta görmek

Kahve falında donmuş yumurta görmek

Kahve falında donmuş yumurta görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, evlerindeki huzurun artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, zararların günden güne artacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına tabir olunur.

Kahve falında donmuş yumurta gördüyseniz:

  • Kar etmenizi, ilerlemenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak, tam istediğiniz türden fırsatlar yüzünü göstermeye başlıyor.

Kahve falında donmuş yumurta görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına inanılır.

Kahve falında paçalı don görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini donla görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, insanların takdirini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında donla gezmek işlerinin gelişme göstereceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz donla gezmek bütçesinin küçüleceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalet eder.

Kahve falında donu düşmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, başarılarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında donmuş balık görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında don katlamak eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir