AnaSayfa / Genel / Kahve falında donu düşmek

Kahve falında donu düşmek

Kahve falında donu düşmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, yanlış adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında donu düşmek gördüyseniz:

  • Tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan tartışmalı ortamlara girmek imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında donu düşmek malında azalmaya, tabiri caizse ağız tadından olacağına delalet eder.

Kahve falında donmuş göle düşmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil don görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında don atlet görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına işaret eder.

Kahve falında don çıkarmak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında donlu adam görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında donmuş domuz görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir