AnaSayfa / Genel / Kahve falında don katlamak

Kahve falında don katlamak

Kahve falında don katlamak annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında don katlamak gördüyseniz:

  • Net olmamanız veya kendi araştırmanızı kendiniz yapmamanız durumunda yanlış bilgiler edinebilir veya yanlış yönlendirilebilirsiniz.

Kahve falında don katlamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında havlu katlamak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çamaşır katlamak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tül perde katlamak şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elbise katladığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında halı katlamak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seccade katlamak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, düşmanlarının güçleneceğine delalettir.

Kahve falında pantolon katlamak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir