AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz donla gezmek

Kahve falında beyaz donla gezmek

Kahve falında beyaz donla gezmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine inanılır.

Kahve falında beyaz donla gezmek gördüyseniz:

  • Gözönünde bulundurmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz donla gezmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet eder.

Kahve falında donla gezmek yerinde saymayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz don görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz don giymek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz erkek donu görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ata binip gezmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, dertlerin bölüşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz köpek gezdirmek kararlar alacağına, içinin hafifleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir