AnaSayfa / Genel / Kahve falında donla gezmek

Kahve falında donla gezmek

Kahve falında donla gezmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında donla gezmek gördüyseniz:

  • Keyfini çıkartın.

Kahve falında donla gezmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz donla gezmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah don görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında donlara sıçmak rahat geçinerek yaşayacağına, bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında donmuş et kesmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında donanma görmek zenginliğe sahip olacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık don görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında donmuş kedi görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir