AnaSayfa / Genel / Kahve falında paçalı don görmek

Kahve falında paçalı don görmek

Kahve falında paçalı don görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, işlerin eski haline döneceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paçalı don gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi ilgilendiren konuları veya sağlığınızı daha çok ciddiye almalı, detaylı planlar yapmalısınız.

Kahve falında paçalı don görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında paçalı don giymek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında paçalı horoz görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paçaları çamurlu görmek şans ve kısmet elde edeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında paçalarının yandığını görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine işarettir.

Kahve falında paçalarının ıslandığını görmek maddi anlamda zayıflayacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir