AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş balık görmek

Kahve falında donmuş balık görmek

Kahve falında donmuş balık görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş balık gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimlerde sevdiğiniz bir kişinin etkisi olabilir.

Kahve falında donmuş balık yemek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında donmuş balık görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının donunu giymek büyük takdir toplanacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine yorulur.

Kahve falında donlara doldurmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeği donla görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında don katlamak kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini don atlet görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Kahve falında donmuş et almak fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir