AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini donla görmek

Kahve falında birini donla görmek

Kahve falında birini donla görmek geniş rızık elde edeceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, amaçlardan sapmaya, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, düşmanından uzak olacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına delalet eder.

Kahve falında birini donla gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında donan deniz görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında donmuş çiçek görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında don vermek işinde profesyonel kimse olacağına, sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında donla gezmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında don almak ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında donmuş denizde yüzmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında don çıkarmak daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında don sütyen görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir