AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babasının boşandığını görmek

Kahve falında anne ve babasının boşandığını görmek

Kahve falında anne ve babasının boşandığını görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında anne ve babasının boşandığını gördüyseniz:

  • Ne kadar iyi bütçe yaparsanız o kadar çok ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında anneyle babanın boşandığını görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına inanılır.

Kahve falında anne babanın boşandığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babasının boşandığını görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında annenin ve babanın boşandığını görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesiyle babasının boşandığını görmek terfi alamayacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine delalet eder.

Kahve falında anne baba boşanmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne baba boşandığını görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir