AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını görmek

Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını görmek

Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını gördüyseniz:

  • Sizden yardım bekleyen kişiler olursa daha fazla soru sormanızda fayda var.

Kahve falında anne babanın boşandığını görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, parasal anlamda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın boşandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne baba boşanmak hayatından razı geleceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babasının boşandığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında anne baba boşandığını görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle babanın boşandığını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalet eder.

Kahve falında annesiyle babasının boşandığını görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını görmek hayatının da zorlaşacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir