AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babanın boşandığını görmek

Kahve falında anne babanın boşandığını görmek

Kahve falında anne babanın boşandığını görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babanın boşandığını gördüyseniz:

  • Olayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında anne ve babanın boşandığını görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına inanılır.

Kahve falında anne baba boşandığını görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesiyle babasının boşandığını görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, işe ve aşa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının boşandığını görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba boşanmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını görmek kazancının bol olacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine alamet eder.

Kahve falında anne babanın boşandığını görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne babasının boşandığını görmek rahatlık içinde yaşayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir