AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle babanın boşandığını görmek

Kahve falında anneyle babanın boşandığını görmek

Kahve falında anneyle babanın boşandığını görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, refaha erişileceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyle babanın boşandığını gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırıcı yeni yollar söz konusu olabilir.

Kahve falında anneyle babanın boşandığını görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, maddi anlamda rahatlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın boşandığını görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında anne babanın boşandığını görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında anne ve babasının boşandığını görmek dertlerinin artacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne babasının boşandığını görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesiyle babasının boşandığını görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işarettir.

Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında anne baba boşandığını görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir