AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne baba boşanmak

Kahve falında anne baba boşanmak

Kahve falında anne baba boşanmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında anne baba boşanmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda kendi çıkarlarınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesiyle babasının boşandığını görmek güzel bir haber almaya, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında anne baba boşandığını görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın boşandığını görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyle babanın boşandığını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babanın boşandığını görmek fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Kahve falında anne baba boşanmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin ve babanın boşandığını görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir