AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin ve babanın boşandığını görmek

Kahve falında annenin ve babanın boşandığını görmek

Kahve falında annenin ve babanın boşandığını görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, itibarının ve makamının artacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin ve babanın boşandığını gördüyseniz:

  • Herkes sizden beklentiler konusunda açık olmayabilir.

Kahve falında anne ve babanın boşandığını görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesiyle babasının boşandığını görmek işlerin artacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına inanılır.

Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, kazancın devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babanın boşandığını görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işarettir.

Kahve falında annenin ve babanın boşandığını görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında anne babasının boşandığını görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba boşanmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında anneyle babanın boşandığını görmek mutlulukların yarım kalacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir