AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesiyle babasının boşandığını görmek

Kahve falında annesiyle babasının boşandığını görmek

Kahve falında annesiyle babasının boşandığını görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesiyle babasının boşandığını gördüyseniz:

  • Kırılgan kişiler veya alıngan davranışları olan kimselerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında anne babanın boşandığını görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyle babanın boşandığını görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine inanılır.

Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin ve babanın boşandığını görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve babasının boşandığını görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babanın boşandığını görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesiyle babasının boşandığını görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında anne babasının boşandığını görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir