AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne baba boşandığını görmek

Kahve falında anne baba boşandığını görmek

Kahve falında anne baba boşandığını görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba boşandığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler moral bozabilir.

Kahve falında anneyle babanın boşandığını görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Kahve falında annesiyle babasının boşandığını görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin ve babanın boşandığını görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında anne babasının boşandığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babanın boşandığını görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında anne baba boşanmak tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin kara geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında anne baba boşandığını görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın boşandığını görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir