AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş göl görmek

Kahve falında donmuş göl görmek

Kahve falında donmuş göl görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş göl gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmaları iltifatlara neden olabilir.

Kahve falında donmuş gölde yürümek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında donmuş göle düşmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş göl görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında donmuş görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine delalettir.

Kahve falında boklu don görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabında donmuş et görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında don asmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında yeni don görmek borcunun çok olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir