AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş gölde yürümek

Kahve falında donmuş gölde yürümek

Kahve falında donmuş gölde yürümek kazancın gittikçe azalacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında donmuş gölde yürümek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza özen gösterin.

Kahve falında donmuş gölde yürümek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında donmuş göle düşmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş göl görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında gölün üstünde yürümek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gölün üzerinde yürümek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göl kenarında yürümek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göl içinde yürümek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir