AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni don görmek

Kahve falında yeni don görmek

Kahve falında yeni don görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni don gördüyseniz:

  • Anlık bir hata ileride pişman olabileceğiniz adımlar atmanıza neden olabilir.

Kahve falında yeni don görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında yeni don giymek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında boklu don görmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında don kaybetmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında donmuş fare görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında eski don görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında donmuş köpek görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında donmuş bebek görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir