AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu don görmek

Kahve falında boklu don görmek

Kahve falında boklu don görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Kahve falında boklu don gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında boklu don görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Kahve falında boklu don yıkamak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işarettir.

Kahve falında paçalı don giymek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalettir.

Kahve falında donu düşmek verimin ve bereketin geleceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dona pislemek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına alamet eder.

Kahve falında don sütyen görmek emellere ulaşılacağına, karamsar ve umutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında don katlamak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, tartışmaların sonlandırılacağına işarettir.

Kahve falında donmuş görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir