AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş görmek

Kahve falında donmuş görmek

Kahve falında donmuş görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil don görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine işarettir.

Kahve falında don dikmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz don görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında don giymemek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında donmuş kırmızı et görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında buzdolabında donmuş et görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı don giydiğini görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında donmuş göle düşmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir