AnaSayfa / Genel / Kahve falında don asmak

Kahve falında don asmak

Kahve falında don asmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, ayaklandıracağına, yeni malların alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında don asmak gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Kahve falında don asmak düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulur.

Kahve falında donarak ölmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kötü gidişe dur denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş akarsu görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizi donmuş görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında don biçmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine inanılır.

Kahve falında don çıkarmak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında don atlet kalmak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, unvan sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında don atlet görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir