AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında donmuş et görmek

Kahve falında buzdolabında donmuş et görmek

Kahve falında buzdolabında donmuş et görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında donmuş et gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeniz devam eden veya başlamak üzere olan bazı projelerin, iş birliklerini, ilişkilerin ya da görevlerin oluru, verimliliği veya uygulanabilirliği üzerine tekrar düşünmenizi gerektirebilir.

Kahve falında buzdolabında donmuş et görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında et görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında çiğ et görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının buzdolabında et görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabına et koymak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında donmuş et almak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında donmuş et kesmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, yarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş kırmızı et görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir