AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek kazancının katbekat artacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine yorulur.

Kahve falında denizde üstünde yürümek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında deniz üstünde yürüdüğünü görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz üstünde yürümek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Kahve falında denizin üstünden yürümek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde batmadan yürümek başarı için fırsatların artacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında donmuş gölde yürümek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir