AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde batmadan yürümek

Kahve falında denizin üstünde batmadan yürümek

Kahve falında denizin üstünde batmadan yürümek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde batmadan yürümek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumak için belli değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında denizin üstünde batmadan yürümek bunun için sıkıntıya düşeceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine işaret eder.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde batmadan durmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, tebrik edileceğine yorulur.

Kahve falında denizde batmadan yürüdüğünü görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulur.

Kahve falında denize batmadan yürümek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, özgüveninde artış yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında denizde batmadan yürümek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, sorumlu tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir