AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünden yürümek

Kahve falında denizin üstünden yürümek

Kahve falında denizin üstünden yürümek iş yeri sahibi olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, başa iş açacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında denizin üstünden yürümek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin bencil davrandıklarını veya bazı olaylarda kendi çıkarlarına sıkı sıkıya bağlandıklarını düşünmeden önce, gerekçeleri veya bir problemleri olup olmadığını da sormanızda fayda var.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden yürümek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, çok zor bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında deniz üstünde yürüdüğünü görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında denizde üstünde yürümek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde yürümek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında denizin üstünde batmadan yürümek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında duvar üstünde yürümek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir