AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üstünde yürüdüğünü görmek

Kahve falında deniz üstünde yürüdüğünü görmek

Kahve falında deniz üstünde yürüdüğünü görmek işlerinin yaver gideceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, şeref ve haysiyetin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Aile çevrenizde ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında denizin üstünde batmadan yürümek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulur.

Kahve falında deniz üstünde yürüdüğünü görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünden yürümek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde üstünde yürümek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde yürümek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kaya üstünde yürümek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir