AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek geniş rızık elde edeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına delalettir.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş yolda yürümek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında buz tutmuş deniz görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizlerin buz tuttuğunu görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizi buz tutmuş görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına delalettir.

Kahve falında denizin buz tutmasını görmek rahat bir hayata sahip olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir