AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üstünde yürümek

Kahve falında deniz üstünde yürümek

Kahve falında deniz üstünde yürümek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında deniz üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünden yürümek bol kazanç getireceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz üstünde yürüdüğünü görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde yürümek gün günden daha da kötüye gideceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına yorulur.

Kahve falında denizde üstünde yürümek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde batmadan yürümek sıkıntılarından kurtulacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına inanılır.

Kahve falında halının üstünde yürümek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir