AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş adam görmek

Kahve falında donmuş adam görmek

Kahve falında donmuş adam görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında donmuş adam gördüyseniz:

  • Bazı konularda olması gerektiğinden fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında donmuş adam görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donlu adam görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş çiçek görmek huzursuzlukların son bulacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işarettir.

Kahve falında donmuş dere görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında kendini don atlet görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş fare görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında don aramak işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz don görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir