AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz don görmek

Kahve falında beyaz don görmek

Kahve falında beyaz don görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, çok mutlu günler geçireceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine yorulur.

Kahve falında beyaz don gördüyseniz:

  • Belli konulardaki düşünceleriniz ya da pozisyonunuz değişebilir.

Kahve falında beyaz donla gezmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz don giymek galibiyetlerinin artacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulur.

Kahve falında beyaz erkek donu görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz don görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında boklu don yıkamak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş çiğ et görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına yorulur.

Kahve falında donmuş bal görmek sıkıntı yükleneceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir