AnaSayfa / Genel / Kahve falında donlu adam görmek

Kahve falında donlu adam görmek

Kahve falında donlu adam görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, keyfinin kaçacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına işarettir.

Kahve falında donlu adam gördüyseniz:

  • Kendinizi sınırlamamalı, gücünüzün yettiği yere kadar devam etmelisiniz.

Kahve falında donmuş adam görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında donlu adam görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş yemek görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında donmuş şelale görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında donmuş bal görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dona pislemek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, ticaret ehli kimse olacağına inanılır.

Kahve falında donmuş güvercin görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir