AnaSayfa / Genel / Kahve falında don aramak

Kahve falında don aramak

Kahve falında don aramak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında don aramak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler önerilerinize kulak vermiyor veya rehberliğinizi dikkate değer bulmuyor olabilir.

Kahve falında don aramak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz don giymek ticaret dünyasında adının yayılacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalettir.

Kahve falında donmuş ırmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil don görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında donmuş süt görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek en yüksek makamlara oturacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir