AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini don atlet görmek

Kahve falında kendini don atlet görmek

Kahve falında kendini don atlet görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, geçiminin yerinde olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini don atlet gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeden önce en ufak detayı dahi atlamamalısınız.

Kahve falında kendini don atlet görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında don atlet görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında don atlet kalmak uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye atlet vermek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında yırtık atlet görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında yırtılmış atlet görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, bazı engellerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yeni atlet almak malının ve gelirinin çoğalacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine atlet vermek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir