AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş dere görmek

Kahve falında donmuş dere görmek

Kahve falında donmuş dere görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında donmuş dere gördüyseniz:

  • Planlarınızdan hiç kimseye bahsetmeyin, çok yakında konu hakkındaki duygularınız değişebilir.

Kahve falında donmuş dere görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş kedi görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında donmuş ırmak görmek işlerinin sarpa saracağına, inancından sapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın donu görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş yiyecek görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında donunu çıkarmak hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, başka kimselere de yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında don yıkamak hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında donmuş tavuk görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir