AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş çiçek görmek

Kahve falında donmuş çiçek görmek

Kahve falında donmuş çiçek görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, istediği makama geleceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında donmuş çiçek gördüyseniz:

  • Yüzeysel çözümler yerine, nedenlere odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında donmuş çiçek görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil don görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında dona pislemek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Kahve falında donmuş yağ görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa don görmek işlerin başına geçeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donan deniz görmek zor bir döneme girileceğine, kafasını toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında donmuş domuz görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında donlara sıçmak hayatının afiyette geçeceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir