AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş fare görmek

Kahve falında donmuş fare görmek

Kahve falında donmuş fare görmek iyileşme göstereceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş fare gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Kahve falında donmuş fare görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında don değiştirmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında donmuş yumurta görmek çok hayırlı işlere gireceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında donmuş insan görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına yorulur.

Kahve falında donmuş ekmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş bal görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında don giydirmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında paçalı don giymek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir