AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuza dokunmak

Kahve falında domuza dokunmak

Kahve falında domuza dokunmak kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında domuza dokunmak gördüyseniz:

  • Öte yandan ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında domuza dokunmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile karnına dokunmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birine dokunmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün ayağına dokunmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırta dokunmak hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına delalet eder.

Kahve falında yanağa dokunmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, dünya malı edineceğine yorulur.

Kahve falında sakala dokunmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine işarettir.

Kahve falında kalbe dokunmak maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir