AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile karnına dokunmak

Kahve falında hamile karnına dokunmak

Kahve falında hamile karnına dokunmak ağız tadının yerine geleceğine, zaferlere doymayacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, zor günlerin geride kalacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında hamile karnına dokunmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında hamile karnına dokunmak aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, zorluklarla boğuşulacağına alamet eder.

Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına yorulur.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında kar dokunmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnına dokunmak rütbenin yükseleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında hamilenin karnına dokunmak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında karnındaki bebeğe dokunmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile birine dokunmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir