AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırta dokunmak

Kahve falında sırta dokunmak

Kahve falında sırta dokunmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, işinden evine gidip geleceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında sırta dokunmak gördüyseniz:

  • İnatçılıktan veya ısrarcı olmaktan kaçınabilirseniz ilişkilerinizin gelişip, besleneceği bir süreç olabilir.

Kahve falında birinin sırtına dokunduğunu görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına inanılır.

Kahve falında birinin sırtına dokunmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara işarettir.

Kahve falında sırtına dokunmak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırta dokunmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabe duvarına dokunmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi varlığının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerime dokunmak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ele dokunmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, insanları kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara dokunmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir